Prosím hlásni mi zde jsem tam jako Rose Mcgowan(Lucik) díky mooc,  
        tady 
napiš do komentů kde potřebuješ hlásnout,ráda oplatím!!:)

VYHODNOCENÍ BLOGU MÉHO SB!

28. září 2009 v 13:15 | lil |  Vše možné
Vyhodnocení blogu mého sb
1.První dojem-100%
2.Články a zábava-99%
3.Desing s Miley-100%
4.Jaké jsi sb-SKVĚLÉ
Gratuluji ti tvůj blog je velice úspěšný
Jen aby jste nezapoměly tento blog patří mému sb,které se jmenuje SuNNy TeRa my sb i love you ♥♥♥♥♥♥
Ještě jednou moc děkuji ,ale doufám ,že se přihlásí další zájemci.♥♥♥♥♥
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 _sLeČnA MiŠkaaa_ _sLeČnA MiŠkaaa_ | Web | 28. září 2009 v 14:53 | Reagovat

spřátelíš?? - jestli nn chápu mooc sb..

2 kikusQa tvéééé Lwééé SBééé kikusQa tvéééé Lwééé SBééé | Web | 28. září 2009 v 15:17 | Reagovat

ja sem se taky prihlasovala

3 SuNNy TeRa _ Your ♥SB♥  which love you _ SuNNy TeRa _ Your ♥SB♥ which love you _ | Web | 29. září 2009 v 9:45 | Reagovat

Obíhajda!!! :-D  :-D  :-D

Jak se máš? Co school? Já sem dneska doma, tak se nediv, že sem tu tak brzy xD

P.S. Ny mým blogu budou diplomky pro SBénka a vyhodnocení, tak se potom jukni, ju? xD

4 strawbe strawbe | 29. září 2009 v 16:39 | Reagovat

cute dezz

5 Nikita sb ktore ta zboznuje a nechce ta stratit!!! Nikita sb ktore ta zboznuje a nechce ta stratit!!! | Web | 29. září 2009 v 18:19 | Reagovat

http://radushka15.blog.cz/0909/1-kolo-sonb
hjlasni tram za mna pls..

6 sakalus SB sakalus SB | Web | 29. září 2009 v 19:55 | Reagovat

U mě na blogu je KONTROLA SB!!!

7 Kačka.Hřídelová - Tvé Sbéénko Kačka.Hřídelová - Tvé Sbéénko | Web | 30. září 2009 v 18:45 | Reagovat

Ahojky moje new Sb jen obíham jak se máš ? co děláš ? a kolik ti vlastně je ? No já dělam všechno možný xD Mam se dobře =) a je mi 11. Máš u mě diploemk + dáreček =) Tak zatim pp

Ps : Už mě z toho běhaní bolí nohy xD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama